dimecres, 31 de juliol de 2013

La nova moda per baixar pes. La malla supralingual.


No és d’estranyar que cada cert temps vagin sortint noves invencions, dins de ments “brillants”, per a baixar pes i, sobretot, ràpidament. La nova tendència és la malla supralingual, es tracta d’una malla de plàstic (de petit tamany) que s’implanta a la part superior de la llengua.
Els beneficis que li adjudiquen són: bloquejar el gust normal als pacients; impedir el consum d’aliments sòlids; factor psicològic per a recordar que no poden menjar, ja que produeix dolor al intentar deglutir els aliments. Produeix dolor perquè la malla està cosida a la llengua mitjançant 4 o 6 punts de sutura.
D’aquesta manera s’obliga al pacient a només poder ingerir líquids, raó per la qual s’anuncia que ajuda a baixar entre 15 i 20kg al mes.
Si llegeixes això i penses “com pot haver gent que pugui fer això...”, pensa també amb tantes altres dietes que prometen baixades ràpides de pes com ara la dieta Dukan, la dieta nasogàstrica o de la motxilla, la dieta de la pinya, etc. A curt o llarg termini són dietes que ens poden ocasionar greus problemes de salut tant físics com psicològics. Desencadenar un trastorn alimentari que és més greu de tractar i solucionar que voler baixar pes de forma segura i constant, menjant saludablement, sent conscient del que menges, fent exercici físic.
Si tens dubte de com aconseguir un pes saludable menjant adequadament, posa’t en contacte amb un professional.

ALIMENTA’T, CUIDA’T I NO PRACTIQUIS DIETES MALSANES.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada