dimarts, 8 d’octubre de 2013

Energia per a la tardor


Fa unes setmanes estaves de vacances, no pensaves en el treball, els nens estaven per casa a tot hora. Però avui, et trobes cansat, sense energia, no tens ganes de treballar, els fills t’atabalen i no et deixen descansar...

En aquesta època és normal sentir-te baix d’energia. El síndrome post-vacacional  es pot manifestar amb debilitat generalitzada, inapetència, astènia, insomni, falta de concentració, sensació de mal humor, etc.

A la nostra botiga pots trobar una gama de productes que tenen com a principal ingredient la gelea reial, aliment molt important per a la recuperació física, per poder realitzar les tasques del dia amb energia. A més, aquests productes estan enriquits en vitamines i minerals per complementar la funció de la gelea reial i millorar el rendiment intel·lectual i físic.


Disposem de productes que t’aportaran energia. Depenent del tipus de persona i l’activitat que realitzis et convindrà un producte o un altre. Per exemple: per a gent gran, per a nens, per a esportistes, etc.