dimarts, 20 de maig de 2014

Amanida de quinoa

Entrada la primavera, el que busquem són plats frescs, fàcils de perparar i gustosos. Amb l'amanida de quinoa busquem una forma senzilla i pràctica de menjar aquest cereal.
De la mateixa manera que preparem amanides de pasta, d'arròs, de llegums... també la podem preparar amb altres aliments, com és el cas de la quinoa.

Ingredients
- 1 tassa de quinoa
- ceba tendra
- tomàquet
- olives sense pinyol
- tàperes
- 1 cullerada de postres de salsa de soja
- oli d'oliva
- sal

Preparació:
- Abans de coure, netejar la quinoa al raig d’aigua, 2 o 3 cops. Coure la quinoa amb aigua durant 15 i 20 minuts, segons indiqui el fabricant. Utilitzar 3 parts d’aigua per 1 quinoa.
- En un bol mesclar tots els ingredients. El tomàquet net i tallat, la ceba tendra, les olives i la tàperes.
- Un cop cuita la quinoa, escórrer-la i mesclar amb els altres ingredients.
- Amanir amb la salsa de soja, l’oli d’oliva i la sal.