divendres, 30 de maig de 2014

Sopa de quinoa


Ja fa uns dies que parlem sobre els beneficis nutricionals de la quinoa. Un aliment a tenir en compte dins la dieta habitual, de la mateixa manera com utilitzem l'arròs o la pasta. Però com és encara desconeguda, aquí teniu una recepta més a base de quinoa.

Pensareu que la sopa de quinoa no és molt bon plat per a fer a l'estiu, però com que aquests dies encara refresca, plou i semblen dies de tardor, pot ser un recurs per escalfar el cos.

Per a 4 o 5 persones.

Ingredients:
- 1 carlota
- 1 porro
- 2 branques d'api
- 1/2 col
- 1 litre d'aigua
- 100g de quinoa
- sal, pebre, comí...
- oli d'oliva

Prepració:
1. Posar a bullir el litre d'aigua.
2. Netejar, pelar i tallar totes les verdures en daus petits.
3. Afegir les verdures a l'aigua i deixar-ho bullir 10 minuts, aproximadament.
4. Netejar bé la quinoa al raig d'aigua.
5. Afegir la quinoa a la cassola i deixar-ho bullir 15 minuts més, aproximadament. O fins que la quinoa esclati.
6. Cap al final de la cocció afegir un raig d'oli d'oliva, sal i espècies per a condimentar.