Una amanida ben refrescant.
En aquests dies de tanta calor, a qui no li passa pel cap no dinar, o dinar ben poc per poder fer una mica de migdiada. Descansar per poder anar a treballar havent descansat un ratet.
Com que hem de dinar per agafar energia o, al sopar recuperar-nos de la jornada laboral, aquí teniu una amanida ben apetitosa i senzilla.
Ingredients:
- - Tomàquets madurs
- - Pepino
- - Pebrot
verd
- - Ceba
- - Olives
negres
- - Formatge
feta
- - Oli d’oliva
- - Sal
- - Orenga
Preparació:
Tallar tots els
vegetals al gust, sempre utilitzant els ingredients ben frescs.
Mesclar-ho en un
bol i afegir la sal i l’oli d’oliva.
Afegir les olives
i el formatge feta.
Per últim, afegir
l’orenga.
Si es vol, també es pot canviar l'orenga per qualsevol altra planta aromàtica fresca, com alfàbrega, herbabona...
Que aprofiti!