divendres, 18 de juliol de 2014

Amanida grega


Una amanida ben refrescant.
En aquests dies de tanta calor, a qui no li passa pel cap no dinar, o dinar ben poc per poder fer una mica de migdiada. Descansar per poder anar a treballar havent descansat un ratet.
Com que hem de dinar per agafar energia o, al sopar recuperar-nos de la jornada laboral, aquí teniu una amanida ben apetitosa i senzilla.

Ingredients:
-          - Tomàquets madurs
-          - Pepino
-          - Pebrot verd
-          - Ceba
-          - Olives negres
-          - Formatge feta
-          - Oli d’oliva
-          - Sal
-          - Orenga

Preparació:
Tallar tots els vegetals al gust, sempre utilitzant els ingredients ben frescs.
Mesclar-ho en un bol i afegir la sal i l’oli d’oliva.
Afegir les olives i el formatge feta. 
Per últim, afegir l’orenga.

Si es vol, també es pot canviar l'orenga per qualsevol altra planta aromàtica fresca, com alfàbrega, herbabona...

Que aprofiti!