Aquesta és una
recepta diferent de fer els panellets. Per a aquella gent que vulgui innovar
utilitzant ingredients molt i molt saludables.
Ingredients: (per a 20-25 panelles)
- - 250g
de cuscús blanc de blat o cuscús de panís i arròs
- - 500ml
de suc de poma natural, sense sucre ni fructosa
- - 250g
de cacau en pols pur, sense sucre afegit
- - 250g
d'ametlla en pols
- - 250g
de coco ratllat
- - 15ml
d'oli de coco verge
- - 3-4
cullerades de melassa d'arròs o de blat
- - sal
marina fina
Elaboració:
- - Diluir
4 cullerades de cacau i una mica de sal en el suc de poma. Afegir l'oli de coco
i fer-ho bullir.
- - Escampar
els cuscús a dins el líquid bullent. Remenar, tapat i apartar del foc.
Deixar-ho reposar 7 minuts tapat per a que el cuscús absorbeixi el líquid.
- - Destapar
i afegir la melassa i l'ametlla. Ha de quedar lleugerament humit, ni sec ni
aigualit.
- - Sense
deixar que el cuscús es refredi començar a fer boles amb les mans.
Arrebossar-ho amb coco ratllat o cacau en pols.
- - Deixar
refredar els panellets.
El valor
nutricional d'aquests panellets és:
|
Energia
Kcal
|
Hidrats de carboni (g)
|
Proteïnes
(g)
|
Greixos
(g)
|
Panellet
|
200
|
20
|
4,4
|
12
|
Aquests panellets
són una mica més calòrics però s'utilitzen ingredients molt naturals. A més, és
tracta d'una forma alternativa de menjar panellets.
Font: http://www.etselquemenges.cat/receptes/cuinera-montse-vallory/panellets-dametlla-i-cuscus-amb-cacau-i-coco