dijous, 30 de juliol de 2015

de "tupper": Amanida de cigrons i sardines

Plat molt refrescant i complert. 
Si hi ha algún ingredient que no us agradi el poden canviar per un altre semblant. Per exemple: les sardines per anxoves, o el cigrons per fesols, etc. 


Ingredients (4 persones)
500g de cigrons cuits
2 llaunes de sardines en oli d'oliva
4 ous durs
3 tomàquet d'amanida
2 llaunes de tonyina en oli d'oliva
Sal, vinagre, oli d'oliva verge extra i julivert picat

Preparació:
Pelar i trossejar els ous durs.
Netejar i trossejar els tomàquets.
En un bol mesclar els cigrons amb la tonyina.
Al damunt afegir els ous durs i els tomàquet que hem preparat anteriorment, i finalment les sardines.
Ho amanim tot al gust i està a punt per menjar.

Valor nutricional (per ració)

Energia
456 Kcal
Proteïnes
38 g
Lípids
20,5 g
Hidrats de carboni
30 g
Fibra
15 g
Sodi
442,7 mg
Calci
356,6 mg
Fòsfor
621 mg
Ferro
7,2 mg