
Aquest plat, tot
i que tota la preparació és en calent es pot menjar fred o a temperatura
ambient. És molt gustós i aromàtic.
i que tota la preparació és en calent es pot menjar fred o a temperatura
ambient. És molt gustós i aromàtic.
Ingredients (4 persones)
200g d’arròs
salvatge
salvatge
500ml de brou de
verdures
verdures
250g d’espàrrecs
verds
verds
25g de bolets
silvestres deshidratats
silvestres deshidratats
100g de
xampinyons
xampinyons
2 dents d’all
1 ceba tendra
mitjana
mitjana
sal i oli d’oliva
Preparació:
Posar a bullir
l’arròs salvatge. Hem de tenir en compte que aquest arròs tarda més en coure’s,
entre 40 i 45min. Afegir un gra d’all i 2 fulles de llorer, per dones més
sabor.
l’arròs salvatge. Hem de tenir en compte que aquest arròs tarda més en coure’s,
entre 40 i 45min. Afegir un gra d’all i 2 fulles de llorer, per dones més
sabor.
Posar en remull
els bolets deshidratats, amb aigua.
els bolets deshidratats, amb aigua.
En una paella
saltejar, primer l’all i la ceba picada. Desprès afegir els bolets
deshidratats, els espàrrecs verds i els xampinyons i deixar que es cogui. Anar remenant
per a que no s’enganxi. Sempre coure amb la tapa posada a la paella i així no
s’utilitza tant d’oli. De totes maneres, si veieu que es pot enganxar afegir
una mica d’aigua i continuar amb la cocció.
saltejar, primer l’all i la ceba picada. Desprès afegir els bolets
deshidratats, els espàrrecs verds i els xampinyons i deixar que es cogui. Anar remenant
per a que no s’enganxi. Sempre coure amb la tapa posada a la paella i així no
s’utilitza tant d’oli. De totes maneres, si veieu que es pot enganxar afegir
una mica d’aigua i continuar amb la cocció.
Quan l’arròs
estigui cuit, colar i posar-ho juntament amb els bolets, a la paella.
estigui cuit, colar i posar-ho juntament amb els bolets, a la paella.
Es pot acabar
d’amanir amb cibulet o julivert picat.
d’amanir amb cibulet o julivert picat.
Valor nutricional (per ració)
| 
 
Energia 
 | 
 
153 Kcal 
 | 
| 
 
Proteïnes 
 | 
 
4,3 g 
 | 
| 
 
Lípids 
 | 
 
8,3 g 
 | 
| 
 
Hidrats de carboni 
 | 
 
15,3 g 
 | 
| 
 
Fibra 
 | 
 
2,6 g 
 | 
| 
 
Sodi 
 | 
 
49 mg 
 | 
| 
 
Calci 
 | 
 
26,3 mg 
 | 
| 
 
Fòsfor 
 | 
 
105,8 mg 
 | 
| 
 
Ferro 
 | 
 
0,9 mg 
 | 
																				








