Entrada la primavera, el que busquem són plats frescs, fàcils de perparar i gustosos. Amb l’amanida de quinoa busquem una forma senzilla i pràctica de menjar aquest cereal.
De la mateixa manera que preparem amanides de pasta, d’arròs, de llegums… també la podem preparar amb altres aliments, com és el cas de la quinoa.

Ingredients

– 1 tassa de
quinoa
– ceba tendra
– tomàquet
– olives sense
pinyol
– tàperes
– 1 cullerada de
postres de salsa de soja
– oli d’oliva
– sal
Preparació:
– Abans de coure,
netejar la quinoa al raig d’aigua, 2 o 3 cops. Coure la quinoa amb aigua durant
15 i 20 minuts, segons indiqui el fabricant. Utilitzar 3 parts d’aigua per 1
quinoa.
– En un bol
mesclar tots els ingredients. El tomàquet net i tallat, la ceba tendra, les
olives i la tàperes.
– Un cop cuita la
quinoa, escórrer-la i mesclar amb els altres ingredients.
– Amanir amb la
salsa de soja, l’oli d’oliva i la sal.




Deixa una resposta