Aquesta és una
recepta diferent de fer els panellets. Per a aquella gent que vulgui innovar
utilitzant ingredients molt i molt saludables.

Ingredients: (per a 20-25 panelles)
          – 250g
de cuscús blanc de blat o cuscús de panís i arròs
          – 500ml
de suc de poma natural, sense sucre ni fructosa
          – 250g
de cacau en pols pur, sense sucre afegit
          – 250g
d’ametlla en pols
          – 250g
de coco ratllat
          – 15ml
d’oli de coco verge
          – 3-4
cullerades de melassa d’arròs o de blat
          – sal
marina fina

Elaboració:
          – Diluir
4 cullerades de cacau i una mica de sal en el suc de poma. Afegir l’oli de coco
i fer-ho bullir.
          – Escampar
els cuscús a dins el líquid bullent. Remenar, tapat i apartar del foc.
Deixar-ho reposar 7 minuts tapat per a que el cuscús absorbeixi el líquid.
          – Destapar
i afegir la melassa i l’ametlla. Ha de quedar lleugerament humit, ni sec ni
aigualit.
          – Sense
deixar que el cuscús es refredi començar a fer boles amb les mans.
Arrebossar-ho amb coco ratllat o cacau en pols.
          – Deixar
refredar els panellets.
El valor
nutricional d’aquests panellets és:

Energia
Kcal
Hidrats de carboni (g)
Proteïnes
(g)
Greixos
(g)
Panellet
200
20
4,4
12
Aquests panellets
són una mica més calòrics però s’utilitzen ingredients molt naturals. A més, és
tracta d’una forma alternativa de menjar panellets.

Font: http://www.etselquemenges.cat/receptes/cuinera-montse-vallory/panellets-dametlla-i-cuscus-amb-cacau-i-coco
Deixa una resposta